Blasi sorprèn amb la xocolata sense sucre i per a vegans a la fira APAT

El maestro chocolatero explica las propiedades del chocolate Blasi en la feria APAT

Bombons Blasi va presentar la seva línia de productes sense sucre i sense al·lèrgens a la fira ÀPAT, que va tenir lloc els passats dies 6,7 i 8 d’octubre al centre comercial de Les Arenes.

L’stand de Blasi es va omplir de xocolata apta per celíacs, diabètics i vegans per a mostrar als visitants i professionals que qualsevol persona pot gaudir de la xocolata.

L’equip de Blasi va oferir tasts i un assessorament personalitzat a qualsevol persona que s’interessava pels seus productes.

Alguns dels productes més apreciats van ser les fulles de cacau, la xocolata negra d’origen Madagascar i les llengües de gat fetes amb llet de coco. A més, també s’hi podia adquirir la crema de cacau amb avellanes sense sucres afegits ni llet, xocolata a la tassa o cacau 100% en pols.

Sense sucre, després de 100 anys

Blasi no participava en una fira des del 1922, data en què va presentar la xocolata sense sucre com a novetat. Després de gairebé 100 anys, l’empresa ha volgut retre homenatge a aquella fita i per això ha volgut donar a conèixer aquest tipus de productes amb l’avantatge que, avui en dia, la xocolata també és apta per a persones intolerants a qualsevol tipus d’al·lergen.
Bombones Blasi presentó su línea de productos sin azúcar y sin alérgenos a la feria COMIDA, que tuvo lugar los pasados días 6,7 y 8 de octubre al centro comercial de Las Arenas.