Blasi torna a l’origen amb la primera xocolata vegana sense sucre i llet de coco

xocolata vegana sense sucre i llet de coco

Una alternativa saludable que aporta els beneficis d’un súper aliment

 

Dins la línia de productes sense sucres afegits, Blasi ens torna a sorprendre amb la primera rajola de xocolata apte per a vegans ja que no conté lactosa, ni gluten, ni soja, ni fruits secs.

Aquesta novetat es deu a la contínua innovació de productes que permeten a Blasi arribar a tota mena de consumidors i aconseguir que ningú quedi exclòs de gaudir de la xocolata per la seva al·lèrgia o intolerància a algun dels ingredients.

El coco, un súper aliment
Aquesta novetat també es distingeix per contenir llet de coco ecològica, un súper aliment amb propietats preventives i curatives que aporta antioxidants, vitamines, minerals i conté greixos beneficiosos per la salut.

Tornar als orígens de la xocolata
A més, en aquesta ocasió, Blasi ha elaborat la xocolata emprant un molí de pedres de granit. És un sistema antic (mola i rotllo) que actualment s’utilitza per ser menys agressiu amb el cacau i per realçar els seus matisos.

Es tracta d’un clar avantatge que lliga amb la tradició com a valor empresarial i que permetrà a Blasi consolidar aquest sistema de producció dins la línia de productes sense sucre.

Producte relacionat
Xocolata amb Llet de coco 36% cacau origen Madagascar sense sucres afegits 100g