MALTITOL

Maltitol

Que és el maltitol i per a què serveix?

Aquestes preguntes Blasi les vol respondre perquè tots els nostres clients no dubtin en comprar un producte que porta aquest ingredient.

  • El maltitol que usa Blasi és un producte considerat com a assegurança alimentosa i s’obté a partir de la destil·lació dels midons i en el nostre cas del blat de moro. Ho utilitzem per a endolcir la xocolata que etiquetem sense sucres afegits perquè els nostres clients diabètics puguin prendre-ho, ja que el maltitol té aproximadament la meitat de calories (2,4Kcal/*100gr) que el sucre normal (4 Kcal/*100gr).
  • És un producte no cariogènic, vol dir que una vegada ingerits, no faciliten la formació d’àcids en la boca, evitant la càries.
  • Una altra virtut que té aquest ingredient és que absorbeix més lentament que el sucre convencional, per les com cosa disminueix molt la glucosa i insulina en la sang.
  • Amb el maltitol si que cal controlar la quantitat ja que causa efectes laxants, en el nostre cas la quantitat a prendre diàriament de les nostres xocolates és de 50g de xocolata al dia, però Blasi sempre aconsella i informa als seus clients de les quantitats convenients, que son les següents: prendre diàriament fins a 15g (tres porcions de les tauletes de xocolata de 100g) al dia és la quantitat ideal per a aprofitar tots els beneficis que aporta el cacau.
  • Aquest producte com és un destil·lat del blat de moro no conté gluten ni està exposat en la fabricació per contaminació o traçabilitat de farines convencionals.
  • Per a acabar sabem que el maltitol té mala fama per ser un producte químic. Però hi ha molts tipus de processos per a fer el maltitol, i el que usem nosaltres està produït a través de la destil·lació del blat de moro, la mateixa operació que es fan els licors.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *