Benvinguts a Blasi

El meu nom és Xavier Cordomí Font i represento la quarta generació d’una família d’artesans xocolaters de Barcelona que compta amb 143 anys d’ofici. Em presento com a portaveu de Bombons Blasi i em complau donar-vos la benvinguda a aquesta pàgina web, fet que m’omple d’orgull per tota la il·lusió dipositada en ella.

La creació d’aquest web no ha estat fàcil per la gran quantitat de productes que tenim i hem volgut emfasitzar la divulgació d’aquest ofici tan generós i apasssionant a la vegada.

En aquesta nova pàgina hem introduït la botiga “online” on podeu comprar la majoria de productes que elaborem. Tal com us dic, no hem posat tots els nostres productes a la venda per internet, ja que alguns poden perdre la seva qualitat i Blasi sempre posa per davant que els clients gaudeixin amb tots els nostres productes. Veureu que a Barcelona capital és l’únic lloc on venem bombons per internet ja que el transport és propi o és lliurat al mateix moment. Per a la resta de poblacions només es podran posar al carret de compra; rejoles, solubles, cremes o especialitats. Com a xocolater em sap greu que no pugui servir bombons i altres productes a tots els meus clients o futurs clients, però estic segur que algun dia pugui servir per tot el món i podeu gaudir dels nostres productes sense perdre qualitat.

Per realitzar aquesta web he tingut la gran ajuda dels meus fills, Xavi, Sergi i Pau, que s’han encarregat de realitzar totes les fotos i de cordinar amb l’empresa Soyuz graphic propulsion, juntament amb l’empresa Keyweo. Tots han creat aquesta pàgina amb la màxima il·lusió perquè pogueu gaudir i comprar.

A més, tinc la gran sort de comptar amb la meva dona Montse, que está al capdavant de la botiga de Blasi i s’encarrega de vendre i explicar els nostres productes als clients, conjuntament amb l’ajuda de l’Alba.

Com podeu veure, som una petita empresa familiar que ha passat de pares a fills sense interrupció única en el estat espanyol amb el nostre ofici, una trajectòria que veureu reflectida en aquest web. Aquest projecte ens dona l’oportiunitat de compartir el nostre ofici amb vosaltres i veureu que, amb el temps, anirem afegint noves propostes perquè sigui cada vegada més didàctica.

Us dono, sense més, les gràcies per simpatitzar amb la xocolata i per voler conèixer la nostra petita empresa.

Salutacions,

Xavier Cordomí Font