Una xocolata “única” al món

Un Chocolate unico en el mundo blasi

Amb l’afany d’innovar i oferir-vos productes millor cada dia, tenim el plaer d’anunciar-vos que Bombons Blasi ha elaborat una xocolata única al món que conté xarop d’atzavara o d’auró en substitució del sucre en gra.

POR QUÉ ES ÚNICA? – Decimos que es única porque a día de hoy no tenemos constancia que se haya hecho en ninguna parte un chocolate que combine el cacao con un edulcorante natural líquido como es la sabia de un árbol (el Arce o la Agave). Además, gracias a nuestra experiencia y después de muchas pruebas realizadas, hemos encontrado dos combinaciones de cacao y sabia que respetan al máximo el sabor original del haba de cacao de origen y que seguro satisfarán vuestro paladar.

QUÈ US OFERIM? – Actualment tenim dues xocolates elaborades amb aquest procés: una amb cacau d’origen de Venezuela que conté xarop d’Auró i un altre de Guayaquil d’Equador que conté xarop d’Atzavara. La gran virtut d’aquestes tauletes és que contenen el 100% de les propietats beneficioses del cacau i dels xarops esmentats; a més no contenen cap al·lergen ni traces de llet i són aptes per a celíacs.

MÀXIMA FIDELITAT AL SABOR D’ORIGEN – Amb aquesta novetat pretenem traslladar-vos tot l’aroma i propietats de cada una de les xocolates d’origen tal com ho percep un mestre xocolater quan fa la primer tast d’una fava de cacau en cru en el moment que es disposa a estudiar quina xocolata se’n pot elaborar. Us recomanem gaudir d’aquestes xocolates deixant que es desfacin poc a poc a la boca amb la finalitat de percebre tots els matisos i aromes. També és aconsellable menjar-ne 15 grams al dia per aprofitar tots els beneficis que aporta el cacau.

QUÈ VINDRÀ? – Per últim, us avancem de forma exclusiva que ja estem fent proves amb cacau ecològic i sàvies dels arbres per fer de la xocolata un aliment encara més saludable.

SABÍEU QUE…? – Es diu que la primera rajola de xocolata negra es va elaborar a Barcelona o en el Monasterio de Piedra de Saragossa (xocolata a la tassa). És a dir, la xocolata s’elaborava barrejant cacau, sucre en gra i espècies, aconseguint així fer-lo sòlid. Ara ja podem dir que, en el segle XXI, a Barcelona, Bombons Blasi ha produït la primera rajola de xocolata substituint el sucre en gra per un edulcorant natural líquid: la sàvia d’un arbre.

Producte relacionat
Xocolata Negra 88% de cacau de Guayaquil (Equador) 100g